Sponsor en trainer junioren bij voetbalvereniging DWO

Sinds een jaar levert Slotenmaker van Maaren een duurzame bijdrage aan voetbalvereniging DWO in Zoetermeer. Niet alleen door middel van sponsoring maar Thomas van Maaren is ook hoofdtrainer van de jo8/o9 geweest en inmiddel technisch Coordinator van de jo8 en jo9.

‘Ik vind het belangrijk een maatschappelijke bijdrage te leveren. Plezier in het spel en het bewegen is belangrijk voor kinderen. Plezier draagt bij aan hun ontwikkeling en bewegen verbetert hun conditie en het gaat overgewicht tegen. Ook is het goed voor hun zelfvertrouwen en leert het ze om te gaan met emoties zoals boosheid en verdriet bij het verliezen. Bovendien maken kinderen al sportend nieuwe vriendjes en vriendinnetjes’, aldus Thomas van Maaren. Dit seizoen ben ik dus technisch coordinator bij Dwo van de o8/o9.

Image

Sleutel afgebroken? Buitengesloten? Slot Vervangen?

Is de sleutel afgebroken? En zoekt u een erkende slotenmaker in Zoetermeer? Moderne sloten zijn prachtige staaltjes van techniek, maar ook gevoelig van de binnenzijde. Ga niet zelf proberen maar bel een specialist! Slotenmaker van Maaren heeft het juiste gereedschap om uw slot snel en vakkundig te repareren of te vervangen.