Reviews

Mijn sleutel zat nog aan de binnenkant van de deur

Daar stond ik dan, vrijdagavond om 22 uur, deur achter me dichtgevallen en natuurlijk zat mijn sleutel nog aan de binnenkant van de deur. Snel nog even iets in de container gooien. Ja, dat had ik gedacht. Wat een gedoe allemaal.
Dat schrik moment als je die klik hoort en je snel je hand naar broekzak rijkt en voelt dat er geen sleutel in zit. Na wat gevloek en getier met de nodige vlekken in mijn nek dacht ik, wat nu? Oh ja de buren hebben een reservesleutel. Terwijl ik vol hoop op de deurbel druk schiet het me te binnen dat ze op vakantie zijn.

Slotenmaker in Zoetermeer

Nu begon mijn humeur toch wel echt onder het vriespunt te zakken. Ik was even snel in mijn shirt naar buiten gelopen maar kreeg het nu toch echt wel koud.

Gelukkig had ik mijn mobiel in mijn zak. Dus via google opzoek naar een slotenmaker die mij kon helpen met het openmaken van mijn dichtgevallen deur. Ik google snel naar een slotenmaker die mij kon helpen met mijn dichtgevallen deur. Zo kwam ik op de website van Slotenmaker van Maaren terecht. In de advertentie stond: “Geen verrassingen in kosten, goed werk en dag & nacht bereikbaar”. Oh ja en geen voorrij kosten in Zoetermeer. OK, deze ga ik bellen dacht ik.

De telefoon was nog geen twee keer over gegaan en toen had ik Thomas van Maaren aan de lijn. Ik legde uit wat er was gebeurd en vroeg of hij me kon helpen. "Maar natuurlijk," zei hij en vroeg naar mijn adres. Hierop legde hij uit dat ik geen voorrijkosten hoefde te betalen en hij er binnen 20 minuten zou zijn.

Factuur volgens opgave

En inderdaad een kwartier later stond hij voor de deur. Hij stelde zich voor en ging met mijn deur aan de slag. In een rap tempo had hij mijn deur zonder enige beschadigingen open. Thomas is een vakman en legt duidelijk uit hoe hij te werk gaat. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan . Zoals in de advertentie stond kreeg ik een paar dagen later keurig een factuur. Heel fijn dat het afgesproken bedrag klopt.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het is dat stukje service en een luisterend oor

Mijn sleutel brak af in de deur waardoor onze deur niet meer op slot kon. Dit moest snel opgelost worden dus mijn man googelde naar een slotenmaker. Deze meneer kon direct langs komen zei hij. Heel fijn want ik voel me niet zo veilig als ik mijn deur niet kan afsluiten.

 

Dat is een pittige factuur

De meneer die aanbelde repareerde, na telefonisch overleg met een collega, het slot. Ik schrok wel van de factuur. €440,- voor 10 minuten. Maar ach, het slot werkt weer en daar was ik heel blij mee.
Toch voelde het niet goed. Ik was toch wel erg benieuwd waar die € 440,- uit bestond. 's Avonds pakte ik de factuur erbij. Bleek het een factuur zonder specificatie en daarbij stonden er alleen buitenlandse bedrijfsgegevens op vermeldt. Ik vertrouwde het niet. Volgens mij zijn we opgelicht. En mijn gevoel van veiligheid was direct verdwenen.

'Wat ik in het bijzonder erg waardeerde is zijn geruststelling. Met een luisterend oor kon ik mijn verhaal kwijt  voor hij met het slot aan de slag ging.'

De volgende dag zijn we opzoek gegaan naar een andere slotenmaker. Zo kwamen bij Slotenmaker Van Maaren uit. Wij legde hem onze ervaring voor en vroegen hem om advies. Hij herkende de werkwijze van deze malafide partijen. Hij kwam direct langs om de sloten te controleren.

 

Rust en een luisterend oor

Wat ik in het bijzonder erg waardeerde is zijn geruststelling. Met een luisterend oor kon ik mijn verhaal kwijt voor hij met het slot aan de slag ging. Omdat het vermoedelijk om een onbetrouwbare partij ging adviseerde hij de cilinders te vervangen. En dat hebben we direct laten doen.
Ondanks de eerdere negatieve ervaring wist Thomas het gevoel van achterdocht en onveiligheid weg te nemen.

Deze prettige ervaring heb ik direct in onze buurtpreventie app gedeeld.  


September'21 | fam. Cramer

Sleutel afgebroken? Buitengesloten? Slot Vervangen?

Is de sleutel afgebroken? En zoekt u een erkende slotenmaker in Zoetermeer? Moderne sloten zijn prachtige staaltjes van techniek, maar ook gevoelig van de binnenzijde. Ga niet zelf proberen maar bel een specialist! Slotenmaker van Maaren heeft het juiste gereedschap om uw slot snel en vakkundig te repareren of te vervangen.