Je sleutel vast in het slot of afgebroken?  

Het is fijn als je een slotenmaker kunt bellen die dan snel ter plaatse is. Dagelijks werken wij met hoogwaardige, door de politie gekeurde, merken. Naast onze vaste tarieven heb je zelf de keuze welk merk je aanspreekt als we een slot vervangen of nieuw slot voor je plaatsen. Uw wensen staan op 1.

Cilindersloten met kerntrekbeveiliging, wij leveren en installeren het voor u. En wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij direct al een prijsindicatie afgeven. Vooraf een prijs, naderhand geen verassingen!!

Sloten met Politiekeurmerk

Geef inbrekers geen kans! Wij vervangen altijd met sloten die het SKG Politiekeurmerk hebben. Inbrekers zijn over het algemeen lui, goede sloten zorgen ervoor dat uw jouw woning eerder links laten liggen. U heeft zo minder kans op inbraak, en het geeft een veiliger gevoel. 

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description

Cilinderslot vervangen  

Dagelijks vervangen we cilindersloten in huizen en bedrijfspanden. Vaak is vervanging nodig omdat een sleutel is afgebroken, het cilinderslot niet meer draait of omdat er is ingebroken en het slot is geforceerd. Slotenmaker van Maaren doet er alles aan uw deur schadeloos te openen en zorgvuldig nieuw hang en sluitwerk te plaatsen.

Met een cilinderslot uw thuis veiliger maken

Naast de dagelijkse spoedreparaties en het plaatsen van sloten en beslag geven we ook advies over hang en sluitwerk bij bestaande huizen of kantoorgebouwen. Heeft u een woning of pand gekocht in Zoetermeer dat gebouwd is voor 2016? Wilt u zich veilig voelen in uw nieuwe huis? Dan is het belangrijk uw sloten na te laten kijken. Wij doen dit graag voor u en denken met u mee over inbraak werende beveiliging voor uw huis of kantoorpand.

Cilindersloten met SKG3 Politiekeurmerk

Het komt steeds vaker voor dat inbrekers gebruikmaken van het kerntrekken of het cilinder breken. Woningen (vanaf 2016) zijn tegen dit zogenaamde kerntrekken beschermd, maar bestaande woningen hebben meestal sloten met cilinders met SKG2. Daarnaast installeren we veel cilindersloten met SKG3 Politiekeurmerk. Deze sloten zijn iets duurder maar wel een stuk veiliger. Inbrekers houden niet van dit soort sloten en kiezen vaak de weg van de minste weerstand. Een goed slot is dus meer dan een keurmerk, het geeft een prettig gevoel dat je huis en spullen goed beschermd zijn.

Cilindersloten met kerntrekbeveiliging

Cilindersloten met kerntrekbeveiliging zijn de meest veilige optie. De cilindersloten waar slotenmaker van Maaren mee werkt zijn beveiligd met versterkte stalen bruggen. Dit voorkomt dat de cilinder afbreekt wanneer criminelen inbreken door middel van kerntrekken. Een cilinder met versterkte stalen bruggen is het beste advies dat we kunnen geven op het gebied van veiligheid tegen inbrekers.
Met het plaatsen van een kerntrekbeveiliging wordt er beslag op de deur geplaatst, dat ervoor zorgt dat de cilinder van het slot niet te verwijderen is. Lees hier meer over onder kerntrekbeveiliging.

Image

Sleutel afgebroken? Buitengesloten? Slot Vervangen?

Is de sleutel afgebroken? En zoekt u een erkende slotenmaker in Zoetermeer? Moderne sloten zijn prachtige staaltjes van techniek, maar ook gevoelig van de binnenzijde. Ga niet zelf proberen maar bel een specialist! Slotenmaker van Maaren heeft het juiste gereedschap om uw slot snel en vakkundig te repareren of te vervangen.