Malafide slotenmakers verbannen door google advertising

Na jarenlange strijd samen met vele ondernemers uit onze branche voel ik een kleine triomf. ‘Ik ben erg blij dat dè slotenmakers die mensen torenhoge tarieven lieten betalen voor ons werk nu niet meer bovenaan google te vinden zijn.’

Afgelopen donderdag 11 februari heeft google alle betaalde advertenties van slotenmakers in Nederland en Duitsland verwijderd uit zijn zoekmachines. En dat werd tijd. Deze malafide bedrijven zorgde niet alleen voor imago schade van de slotenmaker, ze bezorgde veel vakmensen met goede bedoelingen slechte business. Deze oplichters brachten voor het maken van sloten torenhoge kosten in rekening. Links naar deze malafide bedrijven verschenen bij Google in de advertenties bovenaan de normale zoekresultaten, waardoor de oplichters steeds weer nieuwe klanten kregen.

Velen van ons doen dit werk omdat ze het vak met plezier doen en oprecht mensen willen helpen. Fijn dat deze mensen nu uit de markt worden geweerd en wij weer normaal ons werk kunnen doen zodat het vertrouwen in ons beroep weer kan herstellen.

 

 

Sleutel afgebroken? Buitengesloten? Slot Vervangen?

Is de sleutel afgebroken? En zoekt u een erkende slotenmaker in Zoetermeer? Moderne sloten zijn prachtige staaltjes van techniek, maar ook gevoelig van de binnenzijde. Ga niet zelf proberen maar bel een specialist! Slotenmaker van Maaren heeft het juiste gereedschap om uw slot snel en vakkundig te repareren of te vervangen.